Rreth Nesh

Kjo kompani është tashmë gjerësisht e shtrirë dhe e integruar në tregun shqiptar të informatikës duke ofruar produkte dhe shërbime konkuruese për vendin.

Në një treg ku kompanitë që ofrojnë të njëjtat shërbime me çmime që shpesh janë të paarritshme për familjet me ekonomi mesatare, kjo kompani që nga viti 2003 ka zgjedhur një rrugë tjetër.

Çmimet e ulëta dhe shërbimet cilësore i kanë garantuar kësaj kompanie një numër të lartë klientësh të rregullt të cilët përveç blerjeve të produkteve teknologjike, marrin asistencë të vazhdueshme nga stafi i kualifikuar për çdo çështje teknike.

Ndërkohë, asistenca teknike dhe serviset kompjuterike të "Shpresa-Al Computers" janë të njohura nga klientët sepse u kushtojnë pak kohë dhe para.

Stafi i "Shpresa-Al Computers" është kualifikuar që çdo problem teknik i kompjuterave, smartfoneve apo pajisjeve të tjera teknologjike të zgjidhet brenda pak minutave në mënyrë që klienti të mos jetë i detyruar të heqë dorë nga planet ditore.

Po ashtu, vetë kompania informohet vazhdimisht për risitë teknologjike në vendet më të zhvilluara duke i sjellë ato në Shqipëri për të mundësuar që ato të jenë në dorën e çdo klienti shqiptar dhe për të përmirësuar cilësinë e jetesës së tyre.

Adresat

Adresat e dyqaneve

Tirane Rruga e Durresit
Shkoder Lagjja "VOJO KUSHI" Rruga "QEMAL DRACINI" prane ish 5 Heronjeve(Qendra tregetare STAR)
Durres Bulevardi Kryesor

Pyetje te shpeshta


Pyetje te pergjithshme
  • Kosto e transportit eshte falas per dergesat ne rrethe. Ju mund te porositni direkt tek chati i faqes ose te kontaktoni ne numrat e shenuar ne fund te faqes. 
  • Trasnporti i produktit realizohet brenda 24h bazuar ne dite pune.
  • Pagesa e produktit behet ne momentin qe ju merrni ne dore produktin.

Produkti dorezohet ne dyqanin ne te cilin eshte bere blerja, gjithashtu duhet shoqeruar edhe me fleten e garancise.

Per te marre nje artikull me keste duhet te paraqiteni me keto dokumenta:

1-Dokument Identifikimi (Karte Identiteti,Pasaporte)

2-Certifikate Familjare e vlefshme

3-Vertetim page ose kontrate pune. Kur nuk merret paga ne Union Bank mund te kerkohet dhe statement i llogarise se pages per 6 muajt e fundit.

 

Klikoni KETU per me shume informacion.

 

 

Dyqani- 09:00 - 21:00

Servisi- 09:00 - 18:00

Shko ne krye