Monedhë

Kategoritë

3 vjet më parë

Apple lançon iOS 14.2.1 për të zgjidhur disa probleme me iPhone 12

Disa përdorues të iPhone 12 kanë raportuar probleme me mesazhet SMS të cilët nuk vinë në panelin e njoftimeve. Të tjerë janë ankuar për cilësinë e zërit ndërsa të tjerë për ekranin e kyçjes.

Nëse keni një iPhone 12, mbase duhet të përditësoni sa më parë në iOS 14.2.1. versioni më i fundit i sistemit operativ është lançuar edhe pse aktualisht është i disponueshëm për modelet e fundit të iPhone si iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max dhe iPhone 12 mini.

Sipas informacioni të ofruar nga Apple, iOS 14.2.1 adreson këto probleme: mesazhet MMS nuk arrijnë destinacionin, pajisjet Made for iPOhone kanë probleme cilësie me zërin, ekrani i kyçjes – Lock Screen – ngrihet në iPhone 12 mini.

Disa përdorues të iPhone 12 kanë raportuar probleme me mesazhet SMS të cilët nuk vinë në panelin e njoftimeve. Të tjerë janë ankuar për cilësinë e zërit ndërsa të tjerë për ekranin e kyçjes.

Nëse një prej këtyre problemeve ju ka prekur juve, atëherë duke përditësuar në iOS 14.2.1 do të shpëtoni prej tyre.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

BEST DEALS

Apple iPhone 11 Pro

42,990 L46,990 L
 
Second Chance

Apple iPhone 11 Pro Max

47,990 L53,990 L