Monedhë

Kategoritë

3 vjet më parë

Çfarë ka në brendësi të tastierës magjike të Apple për iPad ?

Tastiera magjike kushton 299 dollarë për modelin 11-inç dhe 349 dollarë për modelin 12.9-inç.

Tastiera Magjike portative e Apple punon aq mirë deri në atë pikë sa të eliminojë hendekun mes iPad dhe kompjuterëve Mac.

Kompania e cila shquhet për çmontimin e telefonëve dhe ekspozimin e asaj çfarë fshihet brenda tyre, ka vendosur të bëjë të njëjtën gjë me tastierën e re të Apple dhe trackpadin elegant të saj.

Tastiera e Apple mori vlerësimet më të lartë dhe pozitive që prej lançimit të tastierës flutur e cila u konsiderua nga shumë analistë, ekspertë dhe përdorues të zakonshëm si një fatkeqësi për kompaninë.

Trackpadi i tastierës magjike përdor një sistem levash dhe ka një buton të vetëm në qendër. Kështu sa herë që shtypni mbi trackpad në të vërtetë po klikoni butonin e vetëm të tij pavarësisht nëse kontakti është në qendër apo pjesët anësore të tij.

Për fat jo të mirë iFixit nuk ka arritur të çmontojë plotësisht tastierën për shkak të rregullave të distancimit social dhe trackpadi ka qenë i vetmi komponent i analizuar. Ata përdoren rreze X për të skanuar brendinë e tastierës dhe panë mekanizmin gërshërë në vend të atij flutur përdorur tek butonët e saj.

Gjithashtu kishte pllaka metalike të mëdha në zona ku zakonisht përdoruesit mbështetin duart për të shmangur përkuljen e tastierës por shërbejnë edhe si stabilizues kur pajisje është e lidhur me iPad.

Tastiera magjike kushton 299 dollarë për modelin 11-inç dhe 349 dollarë për modelin 12.9-inç.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me: