Monedhë

Kategoritë

9 muaj më parë

Facebook Pay bëhet Meta Pay

Lëvizja e radhës e Meta është krejt e natyrshme ndërsa planet për zgjerimin në metaverse po zgjerohen.

Facebook Pay bëhet Meta Pay

Meta ka filluar të ndryshojë emërtimet e produkteve pasi kompania ndryshoi emrin e saj vitin e kaluar. Oculus Quest dhe Facebook Porta sot njihen si Meta Quest dhe Meta Portal.

Lëvizja e radhës e Meta është krejt e natyrshme ndërsa planet për zgjerimin në metaverse po zgjerohen.

Facebook Pay do të ndryshojë në Meta Pay.

Ndryshimi i emri të Facebook i hap rrugë një epoke të re të kompanisë e cila beson se e ardhmja e saj është në realitetin virtual dhe metaverse. 


Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

- 16%
3-5 SHKURT - VETËM ONLINE
Ofertë!

Blackview A95

18,490 L
Kurseni: 3,500 L
- 8%
3-5 SHKURT - VETËM ONLINE
Ofertë!

Bose Quietcomfort Earbuds

27,490 L
Kurseni: 2,500 L