Monedhë

Kategoritë

2 vjet më parë

Galaxy S21 Ultra ka diçka që dy modeleve të tjera Galaxy S21 ju mungon

Duke shkuar më tutje Samsung thotë se paneli ri ka shkëlqim më të lartë. Nëse ajo çfarë Samsung premton është e vërtetë, atëherë ja vlen shpenzimi i parave ekstra në Galaxy S21 Ultra

Galaxy S21 Ultra ka diçka që dy modeleve të tjera Galaxy S21 ju mungon

Samsung kishte shumë për të thënë gjatë prezantimit të Galaxy S21 dhe S21 Ultra. Megjithatë harroi të përmendte një detaj shumë të rëndësishëm, ekranin e ri OLED i cili konsumon më pak energji se gjenerata e kaluar.

Këtë lajm në fakt kompania e dha përmes një njoftimi për shtyp në Galaxy S21 Ultra dhe pritet ndikojë ndjeshëm në konsumin e baterisë. Samsung thotë se teknologjia e re OLED redukton konsumin me 16% duke bërë një diferencë.

Duke shkuar më tutje Samsung thotë se paneli ri ka shkëlqim më të lartë. Nëse ajo çfarë Samsung premton është e vërtetë, atëherë ja vlen shpenzimi i parave ekstra në Galaxy S21 Ultra.

Ky smartfon është produkti i parë që vjen me këtë teknologji konfirmoi edhe Samsung Display. 

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me: