Monedhë

Kategoritë

10 muaj më parë

Google Play Store nis fushatën kundra aplikacioneve të vjetruara

Ndryshimet do të thotë se softueri i disponueshëm në Play Storë duhet të ketë funksionalitetet më të fundit të privatësisë dhe sigurisë së Android.

Google Play Store nis fushatën kundra aplikacioneve të vjetruara

Google do të kufizojë disponueshmërinë e aplikacioneve të vjetruara në Play Store bëri të ditur kompania.

Nga data 1 Nëntor të gjithë aplikacionet në Play Store duhet të kenë një nivel API të dy viteve të fundit. Nëse nuk kanë Google do të vendosë limite se cilët përdorues mund ti shikojnë dhe instalojnë ato.

Ndryshimet do të thotë se softueri i disponueshëm në Play Store duhet të ketë funksionalitetet më të fundit të privatësisë dhe sigurisë së Android.

Kufizimet do të aplikohen vetëm në rast se një pajisje ka versionin më të fundit të Android. Prandaj të gjithë që kanë versione të vjetra të Android do të mund të shkarkojnë aplikacionet e vjetra.

Zhvilluesit mund të aplikojnë për një shtyrje 6 mujore nëse softueri i tyre nuk është i gatshëm për datën 1 Nëntor. 


Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

Xiaomi Redmi Note 10 5G

25,990 L26,490 L
 
OFERTA VETËM ONLINE

Apple TV 4K 32GB

19,990 L
 

Doogee X93

9,990 L
 
OFERTË ONLINE

Fuji Instax Mini 11 Bundle Box

13,990 L14,990 L