Monedhë

Kategoritë

10 muaj më parë

Instagram lejon përdoruesit të dërgojnë mesazhe duke shfletuar kohështrirjen

Aplikacioni gjithashtu do të shtojë një funksionalitet të shpërndarjes së muzikës nga Spotify, Apple Music dhe Amazon Music.

Instagram lejon përdoruesit të dërgojnë mesazhe duke shfletues kohështrirjen

Instagram do ta bëjë më të letë të bisedoni ndërsa jeni duke shfletuar kohështrirjen. Aplikacioni do të shtojë një funksionalitet ku përdoruesit mund tu përgjigjen mesazheve hyrëse pa pasur nevojë të kalojnë mes kohështrirjes dhe inbox-it.

Me ndrysimin e ri bisedat do të shfaqen në krye të kohështrirjes ndërsa shfletoni dhe mund tu përgjigjeni duke klikuar një mesazh.

Aplikacioni gjithashtu do të shtojë një funksionalitet të shpërndarjes së muzikës nga Spotify, Apple Music dhe Amazon Music.

Që kur Meta filloi shkrirjen e Instagram dhe Messenger, aplikacioni Instagram është pajisur në mënyrë të vazhdueshme me funksionalitete dhe bërë më i ngjashëm me Messenger.

Së fundi Instagram do të shtojë një shkurtesë @Silent ku mesazhe që dërgohen nuk aktivizojnë njoftimet.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

OFERTA VETËM ONLINE

Apple TV 4K 32GB

19,990 L
 
OFERTË ONLINE

Fuji Instax Mini 11 Bundle Box

13,990 L14,990 L
 

Doogee X93

9,990 L
 

Xiaomi Mi 11 Lite 5G

28,990 L31,990 L