Monedhë

Kategoritë

2 vjet më parë

Luaj dhe behu fitues.

Nese keni kohe te lire dhe doni ta shfrytezoni per te fituar dicka, hidhini nje sy website tone.

Kete here, Shpresa AL vjen me nje projekt argetues duke shperndare shume dhurata. Behuni pjese e lojes Dino T-Rex.

oja konsiston ne vendosjen e rekordit me te lart duke luajtur lojen Dino T-Rex. Eshte loje e thjeshte dhe mjafon te shtypni vetem SpaceBar ne tastiere ose duke prekur ekranin ne pajisjet celular, per te shmangur pengesat qe shfaqen gjate lojes. Loje e thjeshte, shume interesante por ne Shpresa AL, behet edhe me interesante. Pervec pikeve qe mblidhini fitoni edhe nje dhurate ne baze te vendit ne te cilin renditeni.

Per tu bere pjese e lojes duhet te ndiqni disa rregulla te thjeshte si:

 • • Duhet të rregjistroheni me Emër Mbiemër të saktë. (si ne Email)
 • • Duhet të vini në 1 nga dyqanet Shpresa AL për të tërhequr dhuratën me Kartë ID.
 • • Duhet të bëni fotografi me dhuratën në momentin e tërheqjes.
 • • Duhet të bëni Like faqen në Facebook Shpresa AL Computers
 • • Duhet të bëni Follow faqen në Instagram _shpresa.al
 • • Duhet të jeni mbi 16 vjeç për të luajtur.
 • • Duhet të jeni të shoqëruar me një nga prindërit për të tërhequr dhuratën nëse jeni nën 18-Vjeç.
 • • Duhet të paraqiteni për të tërhequr dhuratën brenda 10 ditëve pas shpalljes së rezultat.
 • • Shikoni vëndin në renditjen e pikëve për të zbuluar nëse jeni fitues.
 • MUND TË LUANI DERI NË SEKONDAT E FUNDIT TË LOJËS
  SUKSESE!
 • — KUJDES — Lojëtar që do përpiqen të bëjnë hile në lojë do të ju bëhen reset pikët automatikisht nga sistemi i mbrojtjes.

Luani dhe behuni ju fituesi i nje prej 8 dhuratave te postuara ne website. Lojen mund ta gjeni ne website e Shpresa AL ose duke klikuar KETU.

Dil i kënaqur me:

- 33%
Ofertë!

QCY T1C Wireless Earphones

1,990 L2,990 L
Kurseni: 1,000 L