Monedhë

Kategoritë

2 vjet më parë

Microsoft drejt blerjes së plotë të TikTok

Një marrëveshje globale do të eliminonte problemet e ndarjes së TikTok ku një përdorues i një vendi mund të përdorë aplikacionin edhe kur viziton një tjetër.

Microsoft kishte shprehur për të blinte TikTok në SHBA por në fund marrëveshja mund të përfundojë me shumë më tepër sesa kishte pretenduar në fillim.

Burimet të Financial Times thonë se Microsoft po ndjek planet për të blerë TikTok në për mbarë botën. ByteDance do të vazhdojë të ruajë pronësinë e ekuivalentit në Kinë, Douyin.

Një marrëveshje globale do të eliminonte problemet e ndarjes së TikTok ku një përdorues i një vendi mund të përdorë aplikacionin edhe kur viziton një tjetër.

Nuk do të ishte çudi në Microsoft e provon një lëvizje të tillë. Presidenti Trump e sheh si kërcënim TikTok përsa kohë është në pronësinë Kineze dhe kishte thënë se është më e lehtë të blihet tërë kompania sesa një pjesë e tij.

Një blerje e plotë e TikTok do të kënaqte Trump dhe të reduktonte shanset e izolimit në 100 milionë përdoruesve në SHBA nga pjesë tjetër.

Por nuk ka garanci që një marrëveshje e tillë të realizohet me sukses.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

- 16%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

Feiyu Pocket 4K 6-axis Stabilized Handheld Camera

15,990 L
Kurseni: 3,000 L