Monedhë

Kategoritë

3 vjet më parë

Nuk dëshironi që të tjerët të dinë se jeni online në Instagram? Ja sesi ta ç’aktivizoni

Kjo është një veçori aspak për tu përgëzuar. Mbase ju dëshironi që të qëndroni online por të mos i përgjigjeni askujt.

Rrjetet social çdo ditë e një gjejnë një mënyrë për të kompromentuar privatësinë tuaj.

Ishte radha e Instagram me një funksionalitet që shkaktoi jo pak kritika. Llogaritë që ju ndiqni dhe keni komunikuar me ta mund të shohin se kur keni qenë online për herë të fundit.

Kjo është një veçori aspak për tu përgëzuar. Mbase ju dëshironi që të qëndroni online por të mos i përgjigjeni askujt.

Dhe më irritues është fakti se Instagram e ka aktivizuar automatikisht veçorinë.

Ja sesi të ç’aktivizoni “Last Online” në Instagram

  1. Hapni aplikacionin e Instagram në iPhone ose Android
  2. Kaloni në profilin tuaj duke klikuar ikonën në skajin e djathtë poshtë
  3. Në iOS klikoni ikonën në formë ingranazhi Settings dhe më pas butonin Edit Profile. Përdorues e Android duhet të klikojnë menunë me tre pika vertifikale.
  4. Në menunë Settings shfletoni drejt opsionit të ri Show Activity Status. Ç’aktivizojeni dhe do të jeni jashtë radarëve.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

OFERTË ONLINE

TV Lobod 32″ LF32DN5321

14,990 L
 
- 11%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

TV Lobod Smart 32″ LF32DN4109

16,990 L
Kurseni: 2,000 L