Monedhë

Kategoritë

2 vjet më parë

Pas 30 vitesh EA vendos të braktisë video lojërat me brendin e FIFA

EA do të vazhdojë të krijojë lojëra futbollit, por nga 2023 do të kenë një baner të ri, EA Sports FC. Fifa tha se planifikonte të lançonte lojën e saj.

Pas 30 vitesh EA vendos të braktisë video lojërat me brendin e FIFA

Publikuesi i video lojërave Electronic Arts tha se nuk do të kriojë më tituj futbollit me brendin e Fifa.

Është një prej brendeve më fitimprurëse në historinë e video lojërave por kostoja e licencimit ishte një prej arsyeve pse EA mori vendim për ti dhënë fund partneritetit.

EA do të vazhdojë të krijojë lojëra futbollit, por nga 2023 do të kenë një baner të ri, EA Sports FC. Fifa tha se planifikonte të lançonte lojën e saj.

EA do të vazhdojë të krijojë lojëra futbollit, por nga 2023 do të kenë një baner të ri, EA Sports FC. Fifa tha se planifikonte të lançonte lojën e saj.

Loja e parë Fifa krijuar nga EA Sports daton nga 1993 dhe që prej atëherë ka vijuar me zhvillimin e versioneve të shumta.

EA tha se do të vazhdojë të ofrojë eksperienca reale pasi kishte nënshkruar marrëveshje me 19 mijë atletë, 700 ekipe, 100 stadiume dhe 30 liga futbollit përfshirë Premier League, Bundesliga, La Liga dhe UEFA.

EA Sports FC do të debutojë në fund të 2023.

Copyright: © PCWorld Albania