Monedhë

Kategoritë

2 muaj më parë

Përdoruesit e Instagram mund të fiksojnë foto dhe video në krye të listës së postimeve

Funksioni vjen në një kohë kur Instagram dhe Facebook po pasurohen me funksione të reja për formatin e Reels. Tani përdoruesit mund të shtojnë afisha interaktive ndërsa Meta i ka bërë Reels deri në 90 sekonda.

Përdoruesit e Instagram mund të fiksojnë foto dhe video në krye të listës së postimeve

Pas një testimi në muajin Prill, Instagram filloi të lançojë ditën e sotme ngjitjen e postimeve si një mënyrë ku të tjerë që vizitojnë profilet tuaja shohin të parat postimet që ju i konsideron më të rëndësishme.

Përdoruesit do të mund të tregojnë deri në tre përmbajtje. Për të fiksuar një postim në krye të postimeve të tjera klikoni ikonën me tre pika në postimet individuale dhe më pas përzgjidhni “pin to your profile”.

Funksioni vjen në një kohë kur Instagram dhe Facebook po pasurohen me funksione të reja për formatin e Reels. Tani përdoruesit mund të shtojnë afisha interaktive ndërsa Meta i ka bërë Reels deri në 90 sekonda.

Duke folur për ndryshimet, Instagram tha se krijuesit e kanë më të lehtë të krijojnë ura komunikuese me ndjekësit si dhe të reklamojnë punën e tyre. 

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

- 17%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

Marshall Woburn II BT

49,990 L
Kurseni: 10,000 L
- 16%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

Marshall Woburn Multi Room

54,490 L
Kurseni: 10,500 L
- 50%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

Mi Ciga Hollow Ed-Out Mechanical Watch

11,990 L
Kurseni: 12,000 L
- 40%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

Mi High-capacity Ink Pen

90 L
Kurseni: 60 L
- 23%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

Mi Ionic Hair Dryer H300

4,990 L
Kurseni: 1,500 L
- 11%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

Mi Smart Air Fryer 3.5L

11,990 L
Kurseni: 1,500 L
- 13%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

Microsoft Surface Dock 2 Adapter

27,990 L
Kurseni: 4,000 L
- 20%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

Microsoft Surface Pro Type Cover with Fingerprint ID

19,990 L
Kurseni: 5,000 L