AK4000 Gimbal Stabilizer

50,700 L

AK4000 mundesohet nga motoret e medhenj te fuqishem me force te pafundme dhe me nje cip te ri me performance te larte e kombinuar me algoritmin inteligjent anti-dridhje. Lidhet me Bluetooth por edhe me Wi-Fi per te bere te mundur lidhjen me DSLR dhe SLR deri ne 4kg. 12 ore bateri dhe perdorim teper i thjeshte.

Shitur , Vijne perseri

Shitur: 233 copë
SKU: FYT05 Kategori: , ,

Përshkrim

 

 

Informacion i detajuar

Brand

Informacione për paketimin