Baseus Tire Repair Fluid

1,400 L

Leng per rregullimin e gomes se automjeteve. Perdoret vetem ne rastet emergjente si dalja e ajrit nga goma ose demtimi nga objekte te mprehta. E thjeshte per tu perdorur dhe miqesore me ambjentin.

Ka stok

Shitur: 1588 copë
SKU: CNT100 Modeli: CRXBY-02 Kategori:

Informacion i detajuar

Brand