OFERTA VETEM ONLINE

Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC

44,490 L

 

Kufjet me anullim te zhurmave nga Bose ju percjellin cdo gje qe ju prisni. Mund te dergoni mesazhe ose te kerkoni per informacion thjesht duke perdorur Siri me nje te shtypur butoni. E pajisur me 8 mikrofon per performance me te larte ne marrjen e komandave me shume saktesi dhe zeri juaj transmetohet i paster kristal gjate nje telefonate. Gjithashtu mundeson edhe kontroll me prekje. Te pajisura me marres USB per te bere me te forte dhe me te sigurte lidhjen e kufjeve me pajisjen ne te cilet vendoset.

Color

Informacion i detajuar

Peshë
1 kg
Brand
Headphones

8" H x 6.5" W x 2" D (0.56 lbs)

Carrying case

8.6" H x 7" W x 2.4" D (6.25 oz)

Audio cable

42 inch

USB cable

20 inch

Materials
Dimensions & Weight

Headphones: 8" H x 6.5" W x 2" D & 8.96 oz
Carrying case: 8.6" H x 7" W x 2.4" D & 6.25 oz
Audio cable: 42 in
USB-C cable: 20 in

Headband

Stainless steel available in three premium finishes

Headband cushion

Ultra-soft gel-like foam covered in color-matched silicone

Ear cushions

Soft foam covered in protein leather

Earcup covers

Finished with special anti-stick coating for touch gestures

Battery
Battery life

Up to 20 hours

Battery charging time

Up to 2.5 hours

Quick 15-minute charge

For up to 3.5 hours

Battery charge method

USB-C

Microphones
Total

8 total microphones

ANC

6 microphones for Active Noise Cancelling (ANC)

Voice Pickup

4 microphones for Voice Pickup (2 are shared with ANC)

Bluetooth
Bluetooth range

Up to 9 m (30 ft)

Bluetooth version

5.0 (including all headphone profiles)

Codec

SBC and AAC

Input
USB-C

on the headphone side

USB-A

on the source side (but a C-C cable would also work with a C-capable source)

Audio

2.5-mm audio cable for the headphone side and a standard 3.5-mm jack for the device side

Controls

• Touch: Volume, skip track, phone calls, customizable shortcut
• Buttons: VPA (Google Assistant, Amazon Alexa), Bluetooth, Controllable Noise Cancelling
• Voice-enabled VPA: Amazon Alexa
• Bose Music app
• Siri

Color

Black, Silver

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim
BLI ME KËSTE
Kësti mujor
Zgjidh afatin e pagesës
Apliko për kredi

Te dhenat e porosise

Për më shumë informacion kliko këtu