Canon EOS 4000D 18-55DC

38,500 L

Mësoni ndërsa regjistroni

Merrni udhëzime të lehta për fotografinë e DSLR-së me aplikacionin Photo Companion të Canon (mund të shkarkohet për Android dhe iOS). Shtoni lente dhe aksesorë ose merrni kontrollin manual kur të jeni gati.
Regjistroni dhe ndani me lehtësi dhe në mënyrë intuitive histori të veçanta me ngjyra, detaje dhe një mjegullim të bukur të sfondit që ju dallon nga të tjerët.

Ka stok

SKU: SEAA0701 Kategori:

Përshkrim

Një mënyrë e thjeshtë për të treguar historitë me DSLR, për të qenë të veçantë

Krijimi i historive të veçanta me fotografi me cilësi DSLR-je dhe video në Full HD është më i lehtë nga sa mendoni me kamerën EOS 4000D 18 megapikselë. Ndani në çast dhe regjistroni në largësi nëpërmjet smartfonit tuaj të përputhshëm me Wi-Fi* dhe aplikacionin Canon Camera Connect.

Fotografi tërheqëse, video kinematografike

Regjistroni me lehtësi imazhe mahnitëse, me një mjegullim të natyrshëm të sfondit, edhe në kushte të vështira të ndriçimit, me një sensor 18 megapikselë që ka deri në 19x më shumë sipërfaqe se shumë smartfonë

Jepuni jetë historive tuaja

Shndërrojini momentet e frymëzimit në filma krijues në Full HD ose përdorni Pamjen e çastit të videos për të regjistruar me lehtësi momentet kryesore të ditës suaj.

 

 

Ndarja në median sociale dhe regjistrimi në largësi

Transferoni në çast fotografitë dhe videot tuaja në pajisjen tuaj inteligjente, për ndarjen me lehtësi në median sociale ose ruajtjen e kopjeve rezervë në renë kompjuterike me Irista, si dhe regjistroni në largësi me Wi-Fi* dhe aplikacionin Canon Connect.

Një krijimtari me lehtësi

Thjesht inkuadroni dhe regjistroni për rezultate të shkëlqyera me Skenën inteligjente automatike. Shijoni regjistrimin e orientuar me Pamjen e drejtpërdrejtë me modalitetin Automatik krijues dhe shtoni elemente përfundimtare unike me Filtrat krijues.

 

 

Mësoni ndërsa regjistroni

Merrni udhëzime të lehta për fotografinë e DSLR-së me aplikacionin Photo Companion të Canon (mund të shkarkohet për Android dhe iOS). Shtoni lente dhe aksesorë ose merrni kontrollin manual kur të jeni gati.

Regjistroni me vetëbesim

Kapni momentin ashtu si në kujtimet tuaja me fokusin automatik preciz, 3,0 fps dhe DIGIC 4+. Inkuadroni me lehtësi fotografitë tuaja me inkuadruesin optik dhe shikoni rezultatet në një ekran LCD 6,8 cm.

Informacion shtesë

Brand
Model

EOS 4000D

SENSOR IMAZHI
Tipi SI

Rreth 22.3 mm x 14.9 mm

Pikselët Efektive

Rreth 18,0 megapikselë

Piksel Gjithsej

Rreth 18,7 megapiksel

Raporti i Pamjes

3:2

Filtri me Kalimin e Ulët

I integruar/I fiksuar

Pastrimi i Sensorit

Pastrimi manual dhe marrja e të Dhënave të Fshirjes së Pluhurit

Lloji i Filtrit të Ngjyrës

Ngjyrat kryesore RGB

PERPUNUES IMAZHI
Tipi PI

DIGIC 4+

Lentja
Vendosja e Lentës

EF/EF-S

Gjatësia Vatrore

I barasvlefshëm me 1,6x gjatësia vatrore e lentës

Stabilizim Imazhi

Stabilizuesi optik i imazhit ofrohet në lente të përputhshme

FOKUSIMI
Tipi (fokusimi)

Përmes pamorit optik:

Sistemi i zbulimit të fazë-diferencës imazh-formuese TTL sekondare me sensor AF të dedikuar

Nëpërmjet Pamjes së drejtpërdrejtë në ekranin LCD:

AF me zbulimin e kontrastit

Sistemi AF/ Pikët

Përmes pamorit optik:
9 pika AF (f/5,6 i llojit kryq në qendër)

Sfera e Funksionimit AF

Përmes pamorit optik:
Pika qendrore AF: EV 0 -18 (në temperaturën e dhomës dhe ISO100)
Pika të tjera AF: EV 1 -18 (në temperaturën e dhomës dhe ISO100)
Nëpërmjet ekranit LCD me pamjen e drejtpërdrejtë:
EV 1 -18 (në temperaturën e dhomës dhe ISO100)

Modalitetet AF

Përmes pamorit optik:
Fokusi AI (ndërron automatikisht mes AF me një shkrepje dhe AI SERVO AF)
AF me një shkrepje
Servo AI
Manual
Nëpërmjet ekranit LCD me pamjen e drejtpërdrejtë:
AF me një shkrepje (AF me zbulimin e kontrastit)
Modaliteti i shpejtë (nëpërmjet sensorit AF me zbulimin e fazës)
Manual

Zgjedhja e pikës AF

Përmes pamorit optik:
Zgjedhja automatike nga deri në 9 pika
Zgjedhja Manuale

Nëpërmjet Pamjes së drejtpërdrejtë në ekranin LCD:
FlexiZone – poziciononi lirisht 1 pikë AF nëpërmjet zgjedhjes manuale
Modaliteti i drejtpërdrejtë – zgjedhja automatike me zbulimin e fytyrës

Shfaqja e Pikës së Zgjedhur AF

Tregohet nga pamja e mbivendosur në pamor dhe në monitorin LCD

AF Parashikues

Po

Bllokimi AF

I kyçur kur butoni i shkrepjes është gjysëm i shtypur në modalitetin AF me Një Shkrepje. Mund të përshtatet me butonin e bllokimit AE Lock

Rrezja e Dritës Ndihmëse AF

Shkrepja sporadike e blicit të integruar ose me emetim nga blici opsional i posaçëm Speedlite (efektiv deri në 4 m)

Fokusim Manual

E përzgjedhur te lentja

KONTROLL I EKSPOZIMIT
Modalitetet e matjes

Përmes pamorit optik:

Me vlerësim nëpërmjet sensorit të matjes me dy shtresa me 63 zona (i lidhur me të gjitha pikat AF)
I pjesshëm (në qendër, afro 10% e gjetësit të figurës)
Mesatarja qendrore e disponueshme

Nëpërmjet Pamjes së drejtpërdrejtë në ekranin LCD:

Matja vlerësuese (315 zona)

Sfera e Matjes

Përmes pamorit optik:

EV 1-20 (në temperaturën e dhomës, ISO 100, matje vlerësuese)

Nëpërmjet Pamjes së drejtpërdrejtë në ekranin LCD:

EV 0-20 (në temperaturën e dhomës, ISO 100, matje vlerësuese)

Bllokimi AE

Automatik: Në modalitetin me 1 pozë me matjen vlerësuese ekspozimi bllokohet kur arrihet fokusi.

Manual: Me butonin e kyçjes AE në modalitetet e zonës krijuese.

Kompensimi i Ekspozimit

+/-5 EV në rritje me ndalesa 1/3 ose 1/2 (mund të kombinohet me AEB).

AEB

3 poza +/-2 EV 1/2 ose 1/3 rritje me ndalesa

Ndjeshmëria ISO

AUTO(100-6400), 100-6400 në rritje me 1 ndalesë, ISO mund të zgjerohet në H: 12800 1

Gjatë shkrepjes të Filmit: Auto (100-6400), 100-6400 (Rritje të plota me ndalesa)

SHKREPJA
Tipi (shkrepja)

Shkrehësi i kontrolluar në mënyrë elektronike në planin e fokusit, me perden e parë elektronike

Shpejtësia

30-1/4000 sek (rritje me ndalesa 1/2 ose 1/3), Llampa (Sfera gjithsej e shpejtësisë së shkrehësit. Sfera e disponueshme ndryshon nga modaliteti i fotografimit)

BALANCIMI I TË BARDHËS
Tipi BIB

Balancimi automatik i ngjyrave me sensorin e imazhit

Cilësimet

AWB (përparësia e ambientit/përparësia e të bardhës), ndriçimi i ditës, hije, me re, tungsten, drita e bardhë fluoreshente, blici, e përshtatur (afro 2000 K – 10000 K).

Kompensimi i balancimit të ngjyrave:
I kaltër/Portokall +/-9
I purpurtë/Jeshile +/-9.

Balancimi i Ngjyrave i Personalizuar

Po, 1 cilësim mund të rregjistrohet

Kllapat WB

+/-3 nivele në rritje të vetme të nivelit
3 imazhe në kllapa për lirim të shkrehësit.
Blue e Përzgjedhshme/pranë Portokallisë ose pranë të Purpurtës/Jeshiles.

TREGUESI I KUADRIT
Tipi TIK

Pentamirror

Mbulesa (Vertikale/Horizontale)

Rreth 95%

Magnification

Rreth 0,80x 2

Pika e syrit

Rreth 21mm (nga qendra e lentës të pikës së syrit)

Korrigjim i Dioptrisë

Fikse në -1,0 m-1 (dpt)
– Lentet me rregullimin dioptrik të serisë E mund të përdoren për të bërë rregullime dioptrike.

Ekrani i Fokusimit

I fiksuar

Pasqyrë

Gjysmë pasqyrë me kthim të shpejtë

Thellësia e Shikimit Paraprak të Fushës

Po, caktuar te butoni i caktimit

Mbyllësi i Okularit

Me rrip

MONITORI LCD
Tipi LCD

LCD TFT 6,8 cm (2,7"), afro 230 mijë pika

Mbulimi

Rreth 100%

Këndi i Shikimit (Horizontalisht/Vertikalisht)

Rreth 120° vertikalisht
Rreth 130° horizontalisht

Rregullim i Ndriçimit

I rregullueshëm te një nga shtatë nivelet

Opsionet e Shfaqjes

Ekrani i kontrollit të shpejtë
Cilësimet e Kamerës

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim

Garancia e produktit

Të gjitha të dhënat mbështeten në metodat e testimit standard të Canon me përjashtim ku tregohet.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

 1. Indeksi i ekspozimit të rekomanduar
 2. Me lente 50mm në infinit, -1m-1 dpt
 3. Nuk mund të përdoren blicet Speedlite të ndryshme nga seria EX ose blice jo nga Canon. Jo të gjitha funksionet e bliceve të serisë EX të Canon mbështeten.
 4. Rezolucioni i madh/i mirë (Cilësia 8)
 5. Bazuar në kushtet e testimit të Canon, JPEG, ISO 100, Stili i fotografisë standarde. Ndryshon në varësi të subjektit, llojit dhe kapacitetit të kartës së kujtesës, cilësisë së rregjistrimit të imazhit, shpejtësisë ISO, modalitetit të shtypjes, Stilit të Fotografisë, Funksioneve të personalizuara, etj.
 6. Shpejtësia e qëndrueshme e regjistrimit të vazhdueshëm është testuar bazuar në standardin e testimit të Canon. Funksioni kërkon një kartë memorieje të përputhshme SDHC/SDXC UHS kategoria e shpejtësisë 1, numri total i kuadrove të regjistruara ndryshon në varësi të subjektit të regjistrimit, parametrave dhe markës së kartës së memories
 7. Përdorimi i Wi-Fi mund të kufizohet në disa vende ose rajone.
 8. Aplikacioni Canon Camera Connect është i disponueshëm vetëm për pajisjet Apple iOS dhe Andriod. Referojuni Google PlayStore® dhe Apple AppStore® për versione të përputhshme të Android OS dhe Apple iOS.
 9. Aplikacionet softuer të pajtueshme me Windows 10 vetëm në Windows 10 metodë desktopi
 10. Aplikacioni Canon Camera Connect është i disponueshëm vetëm për pajisjet Apple iOS dhe Andriod. Referojuni Google PlayStore® dhe Apple AppStore® për versione të përputhshme të Android OS dhe Apple iOS.
 11. Bazuar në standardin CIPA dhe duke përdorur bateritë dhe formatin e kartës së memories të përfshirë me kamerën, përveçse kur tregohet ndryshe
 12. Nuk mund të përdoren blicet Speedlite të ndryshme nga seria EX ose blice jo nga Canon. Jo të gjitha funksionet e bliceve të serisë EX të Canon mbështeten.