Canon Projector Case LV-SC02

1,000 L

Cante per projektorin tuaj. Nuk keni pse te shqetesoheni me per te levizur bashke me projektorin tuaj. Cante e forte dhe me shume hapsire. Mbani te mbrojtur dhe te sigurte projektorin tuaj gjate kohes qe jeni ne levizje.

Ka stok

SKU: SBDZ0085 Kategori: ,