BEST DEALS

DJI FPV Combo

124,990 L

 

Kapni çdo aventurë tuajën në detaje me DJI. DJI FPV kombinon një kornizë të palosshme dhe të lëvizshme me një sistem të kamerës së nivelit të lartë. Gimbal me 3 boshte me sensor CMOS 1/2.3” CMOS të aftë për të kapur fotografi 4K Hyperlapse, video 4K, 60 fps “slow motion” video 1080p.. Përveç kësaj, fotot, panorama dhe videot mund të filmohen në HDR për rezultate më dinamike. Pajisur edhe me Syze VR me ane te së cilës mund të drejtohet droni dhe të përjetoni atë çka regjistron kamera njësoj sikur të jeni në fluturim.

Ka stok

SKU: DJI201 Kategori: , Etiketa: ,

Informacion i detajuar

Peshë
1 g/kg
Brand
Camera
Sensor

1/2.3” CMOS
Effective pixels: 12 million

Lens

FOV: 150°
35mm Format Equivalent: 14.66 mm
Aperture: f/2.8
Focus Mode: Fixed Focus
Focus Range: 0.6 m to ∞

ISO

100-12800

Shutter Speed

1/50-1/8000 s

Still Photography Modes

Single shot

Max Image Size

3840×2160

Photo Format

JPEG

Video Resolution

4K: 3840×2160 at 50/60fps
FHD: 1920×1080 at 50/60/100/120fps

Video Formats

MP4/MOV (H.264/MPEG-4 AVC, H.265/HEVC)

Color Profile

Standard, D-Cinelike

RockSteady EIS

Available

Distortion Correction

Available

Supported File Formats

exFAT (recommended)
FAT32

Gimbal
Mechanical Range

Tilt: -65° to 70°

Controllable Range

Tilt: -50° to 58°

Stabilization

Single-axis (tilt), electronic roll axis

Max Control Speed

60°/s

Angular Vibration Range

±0.01° (N mode)

Electronic Roll Axis

Available (can stabilize footage when the aircraft is tilted at angles of up to 10°)

Aircraft
Take off Weight

Approx. 795 g

Diagonal Distance

245 mm

Max Ascent Speed

M mode: No limit
S mode: 15 m/s
N mode: 8 m/s

Max Descent Speed

M mode: No limit
S mode: 10 m/s
N mode: 7 m/s

Max Speed

140 kph; M mode: 39 m/s (27 m/s in Mainland China)
S mode: 27 m/s
N mode: 15 m/s

Max Acceleration

0-100 kph: 2 s (in ideal conditions while flying in M mode)

Max Service Ceiling Above Sea Level

6,000 m

Max Flight Time

Approx. 20 mins (measured while flying at 40 kph in windless conditions)

Max Hover Time

Approx. 16 mins (measured when flying in windless conditions)

Max Flight Distance

16.8 km (measured while flying in windless conditions)

Max Wind Speed Resistance

39-49 kph (25-31 mph)

Number of Antennas

Four

GNSS

GPS+GLONASS+GALILEO

Hovering Accuracy Range

Vertical:
±0.1 m (with Vision Positioning)
±0.5 m (with GPS positioning)

Horizontal:
±0.3 m (with Vision Positioning)
±1.5 m (with GPS positioning)

Supported SD Cards

microSD (up to 256 GB)

Internal Storage

N/A

Sensing System
Forward

Precision Measurement Range: 0.5-18 m
Obstacle Sensing: Available in N mode only
FOV: 56° (horizontal), 71° (vertical)

Downward (dual vision sensors + ToF)

ToF Effective Sensing Height: 10 m
Hovering Range: 0.5-15 m
Vision Sensor Hovering Range: 0.5-30 m

Downward Auxillary Light

Single LED

Operating Environment

Refers to non-reflective, discernible surfaces
Diffuse reflectivity >20% (e.g. walls, trees, people)
Adequate lighting conditions (lux >15 in normal indoor lighting conditions)

Charger
Input

100-240 V, 50/60 Hz, 1.8 A

Output

Battery charging interface:
25.2 V ± 0.1 V
3.57 A ± 0.1 A (high current)
1 A ± 0.2 A (low current)

USB Port:
5V/2A (×2)

Rated Power

86 W

Intelligent Flight Battery
Battery Capacity

2000 mAh

Max Charging Voltage

25.2 V

Battery Type

LiPo 6S

Discharge Rate

Standard: 10C

Video Transmission
Audio Transmission Support

Yes

DJI FPV Goggles V2
Screen Size

2-inches (×2)

Screen Refresh Rate

144 Hz

Communication Frequency

2.400-2.4835 GHz
5.725-5.850 GHz

Communication Bandwidth

40 MHz (Max.)

Live View Mode

Low-Latency Mode: 810p/120fps ≤ 28ms*
High-Quality Mode: 810p/60fps ≤ 40ms*
* A 150° FOV is available when shooting at 50 or 100 fps. For other frame rates, the FOV will be 142°.

Max Video Bitrate

50 Mbps

Transmission Range

10 km (FCC), 6 km (CE), 6 km (SRRC), 6 km (MIC)

Video Format

MP4 (Video format: H.264)

Supported Video and Audio Playback Formats

MP4, MOV, MKV (Video format: H.264; Audio format: AAC-LC, AAC-HE, AC-3, MP3)

Operating Temperature

0° to 40° C (32° to 104° F)

Power Input

Dedicated DJI Goggles batteries or other 11.1.-25.2 V batteries.

FOV

FOV: 30° to 54°; Image size: 50-100%

Interpupillary Distance Range

58-70 mm

DJI FPV Goggles Battery
Capacity

1800 mAh

Voltage

9 V (Max.)

Type

LiPo 2S

Energy

18 Wh

Charging Temperature

0° to 45° C (32° to 113° F)

Max Charging Power

10 W

DJI FPV Remote Controller 2
Operating Frequency

2.400-2.4835 GHz
5.725-5.850 GHz

Max. Transmission Distance

10 km (FCC), 6 km (CE), 6 km (SRRC), 6 km (MIC)

Dimensions

190×140×51 mm

Charging Time

2.5 hours

Motion Controller
Model

FC7BMC

Weight

167 g

Operating Frequency Range

2.400-2.4835 GHz; 5.725-5.850 GHz

Max Transmission Distance (unobstructed, free of interference)

10 km (FCC), 6 km (CE/SRRC/MIC)

Transmitter Power (EIRP)

2.4 GHz: ≤28.5 dBm (FCC), ≤20 dBm (CE/ SRRC/MIC)
5.8 GHz: ≤31.5 dBm (FCC), ≤19 dBm (SRRC), ≤14 dBm (CE)

Operating Temperature Range

-10° to 40° C (14° to 104° F)

Controller Battery Life

300 minutes

microSD card
Supported microSD cards

Max 256 GBUHS-I Speed Grade 3

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim.

Behuni i pari te lini një vlerësim

Informacione për paketimin

 • DJI FPV Drone

  DJI FPV Drone

  × 1

 • DJI FPV Intelligent Flight Battery

  DJI FPV Intelligent Flight Battery

  × 1

 • DJI FPV Propellers (Pair)

  DJI FPV Propellers (Pair)

  × 4

 • DJI FPV Gimbal Protector

  DJI FPV Gimbal Protector

  × 1

 • DJI FPV Top Shell 

  DJI FPV Top Shell

  × 1

 • DJI FPV Remote Controller 2

  DJI FPV Remote Controller 2

  × 1

 • Spare Control Sticks (Pair)

  Spare Control Sticks (Pair)

  × 1

 • DJI FPV Goggles V2

  DJI FPV Goggles V2

  × 1

 • DJI FPV Goggles Antenna (Dual Band)

  DJI FPV Goggles Antenna (Dual Band)

  × 4

 • DJI FPV Goggles Battery

  DJI FPV Goggles Battery

  × 1

 • DJI FPV Goggles Power Cable (USB-C)

  DJI FPV Goggles Power Cable (USB-C)

  × 1

 • DJI FPV Goggles Headband

  DJI FPV Goggles Headband

  × 1

 • DJI FPV Goggles Foam Padding

  DJI FPV Goggles Foam Padding

  × 1

 • DJI FPV AC Power Adapter

  DJI FPV AC Power Adapter

  × 1

 • DJI FPV AC Power Cable

  DJI FPV AC Power Cable

  × 1

 • USB-C Data Cable

  USB-C Data Cable

  × 1

 • USB-C OTG Cable

  USB-C OTG Cable

  × 1

Garancia e produktit

Dronet nuk kanë garanci në total si pajisje por pjesët që e përbëjnë kanë secila garanci më vete dhe mund t’i shihni në website e DJI. Për çdo problem me produktet DJI që blihen në dyqanin tonë mbahet garancia e DJI sepse ne jemi përfaqësues të DJI në Shqipëri.