HUB Multi-function Type-C To Seven-port

4,300 L

Adaptor Type-C ne 7 porta te ndryshme. Transferim te shpejte te dhenash 3.0 dhe karikim te shpejte 5V-20V. E pershtatshme per laptop dhe celulare.

Shitur , Vijne perseri

SKU: CNT59 Kategori:

Përshkrim

Informacion i detajuar

Brand