ImageMate Pro USB 3.0 Reader

4,000 L

Adaptor per karte memorie te ndryshme. Mund te hape njekohesisht microSD, SD dhe karte Kompakte.

Shitur , Vijne perseri

Shitur: 986 copë
SKU: STUSB0182 Modeli: SDDR-489-G47 Kategori:

Përshkrim

Informacion shtesë

Brand