Inker K99 Multi-color Backlight Gaming Keyboard

3,000 L

Set tastier dhe maus per te apasionuarit pas lojrave te cilat luhen ne telefon. Vjen me njesi qendrore e cila lidhet nepermjet bluetooth me pajisjen celular. Mund te perdoren edhe si tastiere dhe maus i zakonshem per kompjuter ose laptop.

Shitur , Vijne perseri

SKU: CNG1385 Kategori: ,

Përshkrim

Informacion i detajuar

Peshë
1 kg
Number of keys

35 keys

Backlight effect

colorful backlight, keycap glow

Material

ABS

Size

250mm x 163mm x 35mm

Weight

340g ± 5g

Voltage

5V, current 100mA

Connection method

USB2.0

Cable length

1.5m

Suitable system

Windows 2000 / XP / 7/8/10 / Vista 32bit / Android

Features

Ergonomic palm rest design, relives the pressure on the wrist

Traditional ergonomic keys, no need to re-adapt the layout

With light button to switch on/off the light

Plug and play, easy to use