PS4 Sony Slim 500GB + Fifa 19

34,400 L

Dizajn me i holle dhe i lehte, pamje elegante dhe i mbushur me fuqi te vertete te PlayStation 4 Slim.Pamjet vizuale jane me reale, me plote ngjyra, dhe me afer pamjes se vertete qe shohim ne perditshmeri.

Shitur , Vijne perseri

SKU: TNP461 Kategori: ,

Informacion i detajuar

Brand