Power Tree UPS 650VA with 10AH Battery

6,500 L

UPS me fuqi 650VA dhe bateri 10AH mund te mbaj 2 pajisje njeheresh ne rastin e mungeses se energjise. Mundeson deri ne 40 minuta kohe perdorimi deri ne perfundim te bateris. 

Ka stok

SKU: SFDA0018 Kategori: ,

Përshkrim

AC Mode – Model : S650BX

Input Voltage (Vac) : 140-275 Vac

Input Frequency (Hz) : 50/60 (Auto)

Output Voltage (Volt) : 220 +/- 10%

Output Power (VA) : 650

Inverter Mode – Output Waveform : PWM Stimulated Sine Wave

Output Power , Max (VA) : 700 ,Max. Output Current : 1.8A

Output Frequency (Hz) : 50 , Load Backup (Minute) : ≥ 25

Low Battery Automatic Cutoff & Automatic Restart : Yes

Informacion i detajuar

Peshë
5 kg
BLI ME KËSTE
Kësti mujor
Zgjidh afatin e pagesës
Apliko për kredi

Te dhenat e porosise

Për më shumë informacion kliko këtu