Sony PS4 + Red Dead Redemption 2 Bundle

39,000 L47,600 L

Shijoni Red Dead Redemption 2 ne PS4 me grafike te permiresuar 4K HDR dhe performance te optimizuar per TV tuaj 4K HDR. Perfitohet eksperience e re me rritjen e qartesise se imazhit nepermjet Superslamling, opsion i cili mund te aktivizohet gjate kohes qe jeni duke luajtur ne PS4.

PlayStation Type
SKU: N/A Modeli: N/A Kategori: ,

Informacion i detajuar

Brand
PlayStation Type

PRO, Slim