Sony Marvel’s Spider-Man Goty

4,900 L

Marvel është bashkuar me Insomniac Games për të krijuar një histori krejt të re dhe autentike për Spider-Man. Bëhet fjalë për një Spider-Man që nuk e keni parë kurrë më parë, as në lojëra dhe as në filma. Një Peter Parker me përvojë, më i mirë në luftimin e krimit në New York City. Në të njëjtën kohë, ai ka probleme në gjetjen e ekuilibrit në jetën e tij personale dhe karrierën, ndërsa mbart barrën e fatit të nëntë milion njerëzve në New York.

Ka stok

SKU: ABT073 Kategori: ,

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

Përshkrim

Informacion i detajuar

Peshë
1 kg
Brand
Platform

PlayStation 4

Game type

Action / Adventure

Number of players

Single-Player