Xiaomi Mi Home Security Camera 360°

4,900 L

Mbrojtje e plote ne shtepi fale kameres se sigurise nga Xiaomi. Motori i dyfishte i mundeson kameres te rrotullohet dhe te kape nje pamje horizontale te plot 360° dhe pamje vertikale 96°. Menaxhohet shume thjeshte nga celulari juaj me ane te aplikacionit Mi Home.

Shitur , Vijne perseri

SKU: DUN379 Kategori: ,

Përshkrim

Informacion i detajuar

Brand
Product dimensions

78 x 78 x 118mm

Net weight

239g

Power input

5V 2A

Lens angle

110°

Resolution

1080P

Focal length

3,9mm

Working temperature

-10℃ ~ 50℃

Wireless connectivity

Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz

Expandable Memory

MicroSD card (up to 64GB)

Compatible with

Android 4.4, IOS 9.0 or later