Monedhë

Kategoritë

2 vjet më parë

Sa kanë shpenzuar përdoruesit në aplikacione dhe lojëra gjatë 2020

Në 2019-ën shpenzimet ishin rritur vetëm me 17.1%. Pjesa më e madhe shkoi për lojëra. Titulli Honor of Kings shikoi të shpenzohen 10.7 milion dollarë në të.

Sa kanë shpenzuar përdoruesit në aplikacione dhe lojëra gjatë 2020

Një raport nga Sensor Tower zbulon 2020 ka qenë vit rekord shpenzimesh në mbarë botën në dyqanet e aplikacioneve App Store dhe Google Play Store.

Së bashku në këto dyqan u shpenzuan 100 miliardë dollarë gjatë një viti. Trendi i shpenzimeve vijoi të rritej edhe gjatë festave të fundvitit kur konsumatorë shpenzuan 406.7 milionë dollarë në App Store dhe Google Play Store, një rritje me 34.5% krahasuar me një vit më parë që ishte 302.9 milionë dollarë.

Në 2019-ën shpenzimet ishin rritur vetëm me 17.1%. Pjesa më e madhe shkoi për lojëra. Titulli Honor of Kings shikoi të shpenzohen 10.7 milion dollarë në të.

Në mesin e aplikacioneve në TikTok u shpenzuan 4.7 milionë dollarë globalisht. Ashtu si në vitet e kaluara shpenzimet në App Store përbëjnë pjesën më të madhe prej 68.4%.

Ndërsa Google Play mori 33% të shpenzimeve në aplikacione dhe lojëra. 

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

OFERTË ONLINE

Samsung Galaxy A12

17,990 L20,800 L
 
- 4%
Ofertë!

Samsung Galaxy M31s

27,490 L
Kurseni: 1,000 L