Monedhë

Kategoritë

3 vjet më parë

Samsung lançon EKG e Galaxy Watch në 28 vende Evropiane

Aplikacioni mori certifikimin CE në Dhjetor të 2020 për të zgjeruar shërbimin në 28 vende Evropiane. Është një shenjë administrative që konfirmon se produkti përmbush të gjitha kriteret e sigurisë, shëndetit dhe ambientit.

Samsung lançon EKG e Galaxy Watch në 28 vende Evropiane

Samsung tha ditën e sotme se funksioni për matjen e presionit të gjakut dhe elektro-kardiogramës (EKG) në Galaxy Watch 3 dhe Galaxy watch Active 2 do të jetë i disponueshëm në 31 vende të reja.

Të dy orët inteligjente kanë harduerin e nevojshëm për të ofruar këtë funksionalitet. Ato mund të aksesohen përmes aplikacionit Samsung Health Monitor i cili tashmë është më gjerësisht i disponueshëm.

Aplikacioni mori certifikimin CE në Dhjetor të 2020 për të zgjeruar shërbimin në 28 vende Evropiane. Është një shenjë administrative që konfirmon se produkti përmbush të gjitha kriteret e sigurisë, shëndetit dhe ambientit.

Vendet që do të përfitojnë nga opsioni i ri janë Austria, Belgjika, Kroacia, Republika Çeke, Danimarka, Estonia, Finlanda, Franca, Gjermania, Greqia, Hungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Holanda, Norvegjia, Polonia, Portugalia, Rumania, Sllovakia, Sllovenia, Spanja, Suedia, Zvicra dhe Britania e Madhe.

Copyright: © PCWorld Albania