Monedhë

Kategoritë

2 muaj më parë

Samsung thotë 200 mijë, por sa palosjeve i reziston në të vërtetë Galaxy Z Flip 3?

Pajisja e Samsung i rezistoi 418,500 palosjeve përpara se mekanizmi të dështonte. Youtuberi gjithashtu e përplasi dis aherë telefonin.

Samsung thotë 200 mijë, por sa palosjeve i reziston në të vërtetë Galaxy Z Flip 3?

Samsung thotë se Galaxy Z Flip 3 i reziston 200 mijë palosjeve që është e barbartë me 5 vite përdorim nëse e hapni dhe mbyllni smartfonin 100 herë në ditë.

Megjithatë një youtuber ka vendosur ta provojë vetë duke bërë testime përgjatë 8-13 Qershor. Gjatë testimeve telefoni u mbulua nga papastërti e madje edhe uji.

Ajo çfarë ndodhi ishte surprizuese. Pajisja e Samsung i rezistoi 418,500 palosjeve përpara se mekanizmi të dështonte. Youtuberi gjithashtu e përplasi disaherë telefonin.

Është një arritje e madhe për Samsung që si duket ka nënvlerësuar rezistencën e smartfonit. Por vlen të theksohet se pas 352 mijë palosjeve, mekanizmi nuk e mbyllte telefonin siç duhet në disa raste.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

- 5%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

Xiaomi 12

89,990 L
Kurseni: 5,000 L
OFERTË ONLINE

Xiaomi Mi 11 Lite 5G

28,990 L31,990 L
 
- 11%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S

41,990 L
Kurseni: 5,000 L
- 18%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

Doogee X93

8,990 L
Kurseni: 2,000 L
- 18%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

Doogee X96

11,490 L
Kurseni: 2,500 L
OFERTË ONLINE

TV Lobod 32″ LF32DN5321

14,990 L
 
- 20%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

Apple Magic Keyboard With Numeric Keypad

19,990 L
Kurseni: 5,000 L
- 24%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

Imilab KW66 Activity Band

3,790 L
Kurseni: 1,200 L