Monedhë

Kategoritë

3 muaj më parë

Spotify arrin në 442 milionë përdorues aktivë në ditë

Të ardhurat nga abonimet ishin 2.38 miliardë euro, ose 23% krahasuar me një vit më parë.

Spotify arrin në 442 milionë përdorues aktivë në ditë

Spotify e mbylli tre mujorin e pare e 2022 me 182 milionë abonentë me pagesë, një rritje me 15% krahasuar me një vit më pare por më pak sesa pritej nga analistët.

Por kompania tha se kjo erdhi si rezultat i largimit nga Rusia dhe humbjes së 1.5 milionë abonentëve për shkak të saj.

Të ardhurat nga abonimet ishin 2.38 miliardë euro, ose 23% krahasuar me një vit më parë.

Në tërësi platforma numëron 422 milionë përdorues aktivë në ditë dhe 4 milionë podcaste. Në tre mujorin e dytë të 2022, kompania pret që numri i përdoruesve aktivë të arrijë në 428 milionë dhe 187 milionë abonentë me pagesë.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

- 25%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

Blackview A100

17,990 L
Kurseni: 6,000 L
- 20%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

Bose QuietComfort 35 II Gaming Headset​

27,990 L
Kurseni: 7,000 L
OFERTË ONLINE

Lenovo Cleaner T1s Pro

17,000 L
 
- 33%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

Kufje Picun Bluetooth Headphones B16

1,990 L
Kurseni: 1,000 L