Monedhë

Kategoritë

2 muaj më parë

Vetëm dy shfletues kanë mbi 1 miliardë përdorues

Normalisht pozicionimi i Safari përmirësohet ndjeshëm nëse marrin në konsideratë përdoruesit e iPhone dhe iPad të cilët luajnë rol më të madh sesa Mac.

Vetëm dy shfletues kanë mbi 1 miliardë përdorues

Shfletuesi Safari i Apple ka më shumë se 1 miliardë përdorues sipas të dhënave të Atlas VPN dhe vetëm një shfletues tejkalon këtë shifër: Google Chrome.

Me afro 3.4 miliardë përdorues, Chrome lë Safari në hije. Është e rëndësishme të specifikojmë se raporti i Atlas VPN përfshin edhe përdoruesit mobil, jo vetëm desktop.

Normalisht pozicionimi i Safari përmirësohet ndjeshëm nëse marrin në konsideratë përdoruesit e iPhone dhe iPad të cilët luajnë rol më të madh sesa Mac.

Nga ana tjetër është një shifër impresionuese sepse Safari është i disponueshëm vetëm në pajisjet e Apple. Sipas të dhënave Chrome ka 3,378,967,819 përdorues kurse Safari ka 1,006,232,879 përdorues. Microsoft Edge është në vendin e tretë por shumë larg me 212,695,363 përdorues dhe Edge në vendin e katërt me 179,084,244 përdorues.

Që kur parakaloi Internet Explorer vit më parë, Chrome ka qenë shfletuesi dominant. Nga ana tjetër Apple ka ofruar një version Safari për Windows por ndaloi zhvillimin e tij në Qershor të 2010. 

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

- 24%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

Imilab KW66 Activity Band

3,790 L
Kurseni: 1,200 L

DJI OM 4 SE

14,990 L
 
- 18%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

Doogee X93

8,990 L
Kurseni: 2,000 L
- 13%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

Xiaomi 12X

64,990 L
Kurseni: 10,000 L
- 15%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

Samsung Galaxy M52 5G

39,990 L
Kurseni: 7,000 L
Second Chance

Apple iPhone 8 Plus

27,990 L36,600 L
 
- 50%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

Xiaomi Mi Casual Daypack

990 L
Kurseni: 1,000 L
- 27%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

Tv Box H96 Max 4/64GB 6K

3,990 L
Kurseni: 1,500 L