Monedhë

Kategoritë

10 muaj më parë

WhatsApp sjell një funksionalitet privatësie të shumëkërkuar

Deri më sot ka qenë i disponueshëm opsioni i çaktivizimit të “Last Seen” vetëm për kontaktet ose për të gjithë por jo për individë specifikë.

WhatsApp sjell një funksionalitet privatësie të shumëkërkuar

Këtë javë WhatsApp lançoi reagime me emoji por kompania nuk po ndalet këtu sepse është gati të implementojë një tjetër veçori.

Në versionin e fundit beta të WhatsApp është shtuar një opsion ku përdoruesit mund të fshehin për individë të caktuar statusin e tyre “Last Seen.”

Nëse nuk jeni i njohur me këtë pjesë të WhatsApp është një funksionalitet që tregon se kur dikush ka kontrolluar aplikacionin për herë të fundit dhe si një mënyrë për të kuptuar nëse dikush e ka parë mesazhin tuaj nëse ka çaktivizuar etiketën blu të leximit të mesazheve.

Deri më sot ka qenë i disponueshëm opsioni i çaktivizimit të “Last Seen” vetëm për kontaktet ose për të gjithë por jo për individë specifikë.

Me funksionalitetin në versionet eksperimentale të WhatsApp, nuk do të shkojë shumë kohë derisa të bëhet i disponueshëm për të gjithë. 

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

OFERTA VETËM ONLINE
Ofertë!

Samsung Galaxy A13

15,990 L19,990 L

Xiaomi Redmi Note 10 5G

25,990 L26,490 L
 

Doogee X93

9,990 L
 
OFERTA VETËM ONLINE

Apple TV 4K 32GB

19,990 L