Monedhë

Kategoritë

3 vjet më parë

WhatsApp sjell opsionin e shumëkërkuar në aplikacionin desktop

Fotot e publikuara tregojnë pamjen kur i telefononi dikujt nga WhatsApp në desktop e cila hap një dritare të re me kontrolle për menaxhimin e thirrjeve.

Video thirrjet janë rritur ndjeshëm gjatë pandemisë së koronavirusit dhe kompani si Facebook dhe Zoom ka përfituar më së shumti.

Në fillim të vitit WhatsApp rriti limitin e grupeve nga 4 në 8 persona dhe tani kompania duket se është gati të prezantojë një funksion thirrjesh nga aplikacioni desktop.

Kompania ka filluar zhvillimin e saj në një prej testimeve eksperimentale. Funksioni nën zhvillim përmban thirrje video dhe audio për kontaktet individuale dhe grupet.

Fotot e publikuara tregojnë pamjen kur i telefononi dikujt nga WhatsApp në desktop e cila hap një dritare të re me kontrolle për menaxhimin e thirrjeve.

Aktualisht përdoruesit e kanë mundësinë për të kryer thirrje nga WhatsApp në desktop por përmes një shkurtese që të çon tek Messenger Rooms. Por funksionaliteti i ri do të bazohet në infrastrukturën e WhatsApp për të bërë thirrje.

Duke qenë se është në zhvillim, nuk e dimë se kur WhatsApp do të lançojë funksionin në desktop.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

13,490 L
 
OFERTA VETËM ONLINE

Apple iPhone 11

37,990 L39,990 L