Monedhë

Kategoritë

NEW IN STORE

Produkte të sapo ardhura
DUN514-S1

Apple Watch Series 6

45,500 L47,500 L
CEL1179-B
Ofertë!

Apple iPhone 12 Pro Max

122,500 L172,500 L
CEL1304-BL

Realme C15

19,000 L
CEL1302-B
VETEM ONLINE
Ofertë!

Realme 8 Pro

30,500 L
CEL1303-GR

Realme C11 2021

13,500 L
DUN902-GR-1

Apple iMac 24″ 4.5K, 8GB, 512GB SSD, M1 – Green

264,900 L
DUN902-BL-1

Apple iMac 24″ 4.5K, 8GB, 512GB SSD, M1 – Blue

264,900 L
DUN902-P-1

Apple iMac 24″ 4.5K, 8GB, 256GB SSD, M1 – Red

224,900 L
DUN902-GR-1

Apple iMac 24″ 4.5K, 8GB, 256GB SSD, M1, 8-Core GPU – Green

249,900 L
DUN902-S-1

Apple iMac 24″ 4.5K, 8GB, 256GB SSD, M1 – Silver

224,900 L

MUND TË BËNI PAGESA TË SHPEJTA VETËM ME NJË SKANIM ME RAIFFEISEN ON

DUN902-BL-1

Apple iMac 24″ 4.5K, 8GB, 256GB SSD, M1 – Blue

224,900 L
DUN687-S-1

Apple iPad Pro 5th Gen, 12.9″, Wi-Fi, 128GB (2021)

159,900 L
DUN681-B-1

Apple iPad Pro 3rd Gen, 11.0″ Wi-Fi, 512GB (2021)

149,900 L
DUN681-B-1

Apple iPad Pro 3rd Gen, 11.0″ Wi-Fi, 256GB (2021)

116,600 L
DUN681-B-1

Apple iPad Pro 3rd Gen, 11.0″ Wi-Fi, 1TB (2021)

188,800 L
DUN681-B-1

Apple iPad Pro 3rd Gen, 11.0″ Wi-Fi, 128GB (2021)

109,900 L
DUN681-B-1

Apple iPad Pro 3rd Gen, 11.0″ 5G + Wi-Fi, 512GB (2021)

169,900 L
DUN681-B-1

Apple iPad Pro 3rd Gen, 11.0″ 5G + Wi-Fi, 128GB (2021)

129,900 L
DUJN840-S1

Apple Watch Nike Series 6 Sport Edition

49,900 L
DUN801-4

Insta360 ONE R 4K Edition

38,500 L

BLI ONLINE - TRANSPORT NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Laptop

Të gjitha modelet e fundit të laptop-ave mund t’i gjeni në Shpresa AL

Transport në të gjithë shqipërinë

TRENDING NOW

Produkte më në trend të momentin