Monedhë

Kategoritë

Fshini llogarinë tuaj

Për të fshirë llogarinë tuaj duhet të plotësoni formën e mëposhtme.

Duhet të bëhen verifikime përkatëse dhe brenda 48 orëve llogaria juaj do të fshihet.

Për çdo informacion ju lutem kontaktoni vetëm me Email [email protected].

Kerko per te fshire llogarine tuaj