Monedhë

Kategoritë

2 javë më parë

Instagram ishte jashtë funksioni gjatë mesnatës

Meta konfirmoi problemet duke thënë se kishte qenë një gabim teknik që nuk kishte lejuar përdoruesit të qasen në Instagram.

Instagram ishte jashtë funksioni gjatë mesnatës

Për disa orë mbrëmjen e së dielës Instagram kishte rënë. Kohështrirja e aplikacionit ishte e ngritur dhe përdoruesit e kishin të pamundur ta rifreskonin. Uebsajti gjithashtu jepte një faqe boshe.

Sipas DownDetector, raportimet e para filluan rreth mesnatës me orën tonë lokale dhe brenda pak minuta arritën 175 mijë raportime. Pas afro 90 minutash problemi duket se ishte zgjidhur.

Meta konfirmoi problemet duke thënë se kishte qenë një gabim teknik që nuk kishte lejuar përdoruesit të qasen në Instagram.

Shërbimet e tjera të kompanisë mëmë Meta, si Facebook, WhatsApp apo Horizon Worlds nuk raportuan asnjë problem. Në 2021 kompania pati një black-out të vërtetë kur një problem në një prej qendrave të të dhënave nxori shërbimet jashtë funksioni për orë të tëra.

Faqja e ndihmës e Instagram dhe llogaritë e saj në Facebook dhe Twitter nuk kanë postuar asgjë në lidhje me këtë ndërprerje shërbimi.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

5 DITË OFERTA

Samsung Galaxy S23 Ultra

94,990 L114,990 L
 

Samsung Galaxy S23

69,990 L74,990 L
 
BEST DEALS

Samsung Galaxy S22 Ultra

94,990 L
 
BEST DEALS

Apple iPhone 14 Pro Max

129,990 L164,990 L
 
OFERTA VETËM ONLINE

Apple iPhone 14 Pro

114,990 L129,990 L
 
BEST DEALS
Ofertë!

Apple iPhone 13 Pro Max

91,490 L97,990 L

Apple iPhone 13 Pro

124,990 L136,990 L
 
- 4%
BEST DEALS
Ofertë!

Apple iPhone 13

64,990 L
Kurseni: 3,000 L