Monedhë

Kategoritë

4 vjet më parë

Koncepti i smartfonit të Oppo paloset 3 herë

Kur hapet i tëri, ekrani i gjerë mund të përdoret për çdo gjë, nga gaming tek shikimi i filmave dhe puna me shumë aplikacionet.

Koncepti i smartfonit të Oppo paloset 3 herë

Oppo dhe studioja e dizajnit Nendo kanë krijuar një koncept të një telefoni me shinë i cili mund të paloset tre herë në tre madhësi të ndryshme ekrani. Sipas Oppo, trendi drejt ekraneve më të mëdha të smartfonëve është një shqetësim për përdoruesit sepse pajisjet janë më të vështira për tu mbajtur.

Ashtu si Motorola Razr, koncepti shpaloset vertikalisht. Dizajni është i segmentuar dhe ora e njoftimet shfaqen vazhdimisht. Një segment tjetër është kur jeni në modalitetin selfie.

Kur hapet i tëri, ekrani i gjerë mund të përdoret për çdo gjë, nga gaming tek shikimi i filmave dhe puna me shumë aplikacionet.

Mbetet për tu parë nëse koncepti ka për tu implementuar një ditë apo materializuar në një smartfonë.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me: