Monedhë

Kategoritë

4 vjet më parë

Nvidia sjell filtrat e Instagram në video lojërat

NVIDIA do të integrojë këtë teknologji në nivel driveri që do të thotë se është e përshtatshme me çdo lojë dhe titull të suportuar.

Herën tjetër që do të hapni NVIDIA GeForce Now, do të mund të ndryshon pamjen e çdo loje që po luani. Kompania lançoi ditën e Enjte teknologjisë e saj Freestyle me të cilën lojtarët mund të aplikojnë filtra të ngjashme me Instagram në lojërat e tyre.

NVIDIA do të integrojë këtë teknologji në nivel driveri që do të thotë se është e përshtatshme me çdo lojë dhe titull të suportuar.

Për shembull do të mund të aplikoni tonalitete sepia, të rrisni ngjyrtat dhe kontrastin, të reduktoni dritën blu me night mode si dhe të aktivizoni ose jo HDR.

Freestyle është e disponueshme ditën e sotme në GeForce Now për PC dhe macOS. Filtrat mund ti modifikoni gjatë lojës por edhe në fillim.

Pavarësisht nëse përdorni filtrat Freestyle ose jo, me këtë përditësim NVIDIA rreshton shërbimin e saj streaming në një nivel me eksperiencën e zakonshme të lojërave në kompjuter.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me: