Monedhë

Kategoritë

4 vjet më parë

Ofertat në Shpresa-Al tashmë janë bërë trend !

Në cdo periudhe mendojmë për klientët tanë, në vecanti për ata që rikthehen në shkollë pas situatës së vështirë.

Sjellim për ju larminë e produkteve që shtohen cdo ditë. Nxitoni të përfitoni nga uljet deri në datën 9 Shtator.

Ju urojmë suksese dhe një vit të mbarë shkollor !

Klikoni në link për të zbuluar ofertat: 👇
https://shop.shpresa.al/product-tag/back-to-school/

Dil i kënaqur me: