Monedhë

Kategoritë

4 vjet më parë

Reddit blen rivalin më të madh të TikTok

Sakaq Reddit që kur lançoi videot në platformë, Reddit tha se konsumi i kësaj përmbajtje është rritur me 2 herë.

Reddit blen rivalin më të madh të TikTok

Reddit lajmëroi sot blerjen e platformës me video me metrazh të shkutër dhe rivalin e TikTok, Dubsmash për një shumë pazbuluara. Dubsmash do të ruajë platformën aktuale dhe brendin ndërsa Reddit do të integrojë mjetet e videokrijimit të Dubsmash.

Sajti kishte 1 miliardë shikime në muaj në Janar të 2020. Në 2015-ën Dubsmash njihet si aplikacionin për krijimi e videove të sinkronizim i buzëve. Ndërsa popullariteti ra në 2017-ën ekipi e rindërtoi aplikacionin në stilin e Musically i cili u shkri brenda TikTok.

Ndërsa krijuesit më të njohur të TikTok janë të bardhë, Dubsmash është popullor tek Afro-Amerikanët dhe Amerikën Latine. Sakaq Reddit që kur lançoi videot në platformë, Reddit tha se konsumi i kësaj përmbajtje është rritur me 2 herë.

Integrimi i Dubsmash mund të ndihmojë Reddit të ndërtojë video platformën e saj.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me: