Monedhë

Kategoritë

4 vjet më parë

YouTube zbulon hapësirën e re për të gjetur më lehtë video që pëlqeni.

Mund të shfletoni kategoritë si moda, gaming dhe lajme apo edhe zhanre si “artisë në rritje” apo “krijues në rritje” të cilët nuk i keni hasur më parë.

U deshën disa vite, por YouTube më në fund është gati të zëvendësojë tabin “Trending” me një seksion më të përshtatshëm.

Kompania lançoi një tab të ri “Explore” në Android dhe iOS që tregon vetëm videot më të shikuara në moment në YouTube por nga ana tjetër mund ta bëjë më të lehtë gjetjen e klipeve të reja.

Mund të shfletoni kategoritë si moda, gaming dhe lajme apo edhe zhanre si “artisë në rritje” apo “krijues në rritje” të cilët nuk i keni hasur më parë.

Funksionit do ti duhen disa ditë përpara se të arrijë të gjithë, një proces i cili është automatik. Me kalimin e kohës do të shtohen më shumë kategori në tabin Explore për të shfaqur më shumë video sesa abonimet e tuaja të zakonshme.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me: