Monedhë

Kategoritë

4 vjet më parë

Apple vë gjithë zinxhirin e prodhimit në shërbim të luftës ndaj COVID-19

“Kemi nisur një fushatë të gjerë me dizajnerët, inxhinierët, ekipet e furnizimit, prodhimit dhe paketimit të maskave mbrojtëse për stafet mjekësore,” tha Cook.

Apple ka dizajnuar dhe është duke prodhuar maska mbrojtëse për stafet mjekësore bëri të ditur CEO i kompanisë Tim Cook përmes një videoje ditën e Dielë.

Kompania synon të prodhojë 1 milion maska mbrojtëse në javë. “Kemi nisur një fushatë të gjerë me dizajnerët, inxhinierët, ekipet e furnizimit, prodhimit dhe paketimit të maskave mbrojtëse për stafet mjekësore,” tha Cook.

Doktorët në SHBA por edhe në mbarë botën kanë bërë thirrje për ndihmë në pajisjet mbrojtëse mjekësore përballë krizës së COVID-19. Cook gjithashtu tha se kishte dhuruar 20 milionë maska deri më sot.

Për shkak të pandemisë së koronavirusit, punonjësit e Apple në Kaliforni po punojnë nga shtëpitë e tyre dhe dyqanet fizike të Apple jashtë Kinës janë të gjitha të mbyllura pa afat. 

Copyright: © PCWorld Albania