Monedhë

Kategoritë

2 muaj më parë

Blerjet online tashmë bëhen më lehtë në Shpresa AL

Për herë të parë në Shqipëri vjen aplikacioni më modern e-commerce i Shpresa AL.

Keni mundësinë ta shkarkoni në versionin Android dhe iOS. Ky aplikacion është tepër i lehtë për t’u përdorur nga te gjitha moshat.

Blerjet tashmë nuk do të jenë problem pasi mund t’i bëni kudo ku ju ndodheni, mjafton të futeni në aplikacion nga smartfoni juaj, të vendosni të dhënat personale dhe 1 klik ju ndan nga porosia.

Blerjet online tashmë bëhen më lehtë, më shpejt nëpërmjet celularit tuaj.⁣⁣⁣

Ju ftojmë të SHKARKONI FALAS APLIKACIONIN në Play Store dhe App Store. ( Klikoni Këtu për të shkarkuar APP)

Stay tuned!

Dil i kënaqur me:

- 28%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

Kids E07 Smart Watch

1,790 L
Kurseni: 700 L
- 13%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

Ninebot Max Sport Balance

64,990 L
Kurseni: 10,000 L
- 52%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

TCL Tab 10s, WiFi Only

12,990 L
Kurseni: 14,000 L
- 18%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

Apple Airpods Pro with Magsafe Charging Case

23,490 L
Kurseni: 5,000 L
- 40%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

Game Box Power M3

2,990 L
Kurseni: 2,000 L