Monedhë

Kategoritë

2 vjet më parë

Dell nxjerr në shitje monitorë me butonë të dedikuar Microsoft Teams

Monitorët e rinj të Dell mbërrijnë më 16 Shkurt 2021. Kujtojmë se në Dhjetor të 2020-ës Microsoft filloi certifikimin e pajisjeve video dhe USB për përdorim me Microsoft Teams.

Dell nxjerr në shitje monitorë me butonë të dedikuar Microsoft Teams

Dell do të nxjerrë në shitje tre monitorë të rinj muajin e ardhshëm. Deri këtu është normaliteti. Megjithatë tre monitorët Dell do të vinë me një buton të integruar Microsoft Teams.

Integrimi i aplikacioni vjen në një kohë kur shërbime dhe aplikacione të tilla janë bërë të një rëndësie të veçantë për punë dhe mësim në pandeminë e Covid-19.

Butoni gjendet në grilën e altoparlantit në fund të ekranit. Vetë ekrani ka një madhësi prej 24-inç FHD për 520 dollarë, 27-inç për 720 dollarë dhe 35-inç WQHD për 1,150 dollarë.

Monitorët e rinj të Dell mbërrijnë më 16 Shkurt 2021. Kujtojmë se në Dhjetor të 2020-ës Microsoft filloi certifikimin e pajisjeve video dhe USB për përdorim me Microsoft Teams.

Në mesin e harduerëve të integruar me Microsoft Teams janë edhe indikatorët LED për njoftimet, njoftimet audio për eventet dhe paralajmërimet. Edhe pse është mjafton e dobishme në pamje të parë, përdoruesit mund të përdornin Teams edhe me një të klikuar mausi.

Nëse përdorni një monitor të kalibruar mbi një mbajtëse, shtypja e butonit mund ti ndryshojë pozicionin.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me: