Monedhë

Kategoritë

2 muaj më parë

Discord sjell komunikimin me tekst në kanalet zanore

Kanalet zanore tashmë kanë të njëjtat leje si kanalet e tjera me tekst ku përdoruesit mund të dërgojnë mesazhe, afisha dhe përmbajtje të tjera.

Discord sjell komunikimin me tekst në kanalet zanore

Bisedat zanore në Discord kanë qenë një eksperiencë konfuze sepse përdoruesit ndërsa mund të komunikonin me audio, nuk mund të shkruanin dhe duhej të kalonin mes kanaleve për të ndarë një link ose një GIF.

Megjithatë situata do të ndryshojë ndërsa shërbimi ka aktivizuar bisedat me tekst në kanalet zanore në të gjitha platformat. Secili kanal tashmë ka një seksion të dedikuar ku mund të shkruani.

Madje nuk keni pse ti bashkoheni një thirrjeje për të shkruar mjafton të klikoni kanalin dhe të shkruani.

Kanalet zanore tashmë kanë të njëjtat leje si kanalet e tjera me tekst ku përdoruesit mund të dërgojnë mesazhe, afisha dhe përmbajtje të tjera.

Ofrohet falas për të gjithë serverët. Me këtë lëvizje Discord mund të reduktojë konfuzionin e shkaktuar ndërsa për ne përbënte çudi që një gjë e tillë ishte e disponueshme me kohë. 

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

- 18%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

Apple TV 4K 32GB

16,490 L
Kurseni: 3,500 L
- 18%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

Doogee X93

8,990 L
Kurseni: 2,000 L
- 24%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

Imilab KW66 Activity Band

3,790 L
Kurseni: 1,200 L

DJI OM 4 SE

14,990 L
 
- 13%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

Xiaomi 12X

64,990 L
Kurseni: 10,000 L
- 15%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

Samsung Galaxy M52 5G

39,990 L
Kurseni: 7,000 L
Second Chance

Apple iPhone 8 Plus

27,990 L36,600 L
 
- 5%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

Blackview A95

20,990 L
Kurseni: 1,000 L