Monedhë

Kategoritë

4 vjet më parë

Festojmë së bashku 2 vite në dyqanin Shpresa AL Vlorë!

Shpresa AL është tashmë gjerësisht e shtrirë dhe e integruar në tregun shqiptar të informatikës duke ofruar produkte dhe shërbime konkuruese për vendin.Në një treg ku kompanitë që ofrojnë të njëjtat shërbime me çmime që shpesh janë të paarritshme për familjet me ekonomi mesatare, kjo kompani që nga viti 2003 ka zgjedhur një rrugë tjetër. Çmimet e ulëta dhe shërbimet cilësore. 

Me rastin e 2 vjetorit të hapjes së dyqanit në qytetin e Vlorës nga data 4 – 7 Nëntor do të ketë ulje vetëm për dyqanin në Vlorë, pothuajse në të gjitha kategoritë, duke filluar nga aksesorët, aparatët celularë, tablet, laptop etj. Mos nguroni të na vizitoni në dyqanin tonë dhe të përfitoni nga oferta e kësaj fundjave.

Ejani të festojmë së bashku !

Kliko këtu për të zbuluar ofertat.

Dil i kënaqur me: