Monedhë

Kategoritë

4 vjet më parë

Një paketim i 1985 Super Mario bëhet loja më e shitur në histori

Rekordi i mëparshëm ka qenë një lojë 100,000 dollarë për një kopje tjetër të Super Mario.

Një version klasik 1985 Super Mario Bros u shit në ankand për 114 mijë dollarë për tu bërë video loja më e shtrenjtë në histori.

Fisheku ende në paketimin origjinal u shit tek një blerë anonim. Kërkesa ishte shumë e lartë duke qenë se ai lloj paketimi që kishte loja ishte shumë e rrallë dhe shitur për një periudhë kohore të shkurtër.

Rekordi i mëparshëm ka qenë një lojë 100,000 dollarë për një kopje tjetër të Super Mario. Uria për këtë lojë asnjëherë nuk është shuar dhe konsiderohet si loja më e suksesshme në histori.

Super Mario ndjek aventurën e një hero shpesh herë shoqëruar edhe nga i vëllai Luigi. Lojërat e vjetra janë rritur shumë në popullaritet vitet e fundit kjo sepse sjellin nostalgjinë e lojërave të fëmijërisë së atyre viteve.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me: