Monedhë

Kategoritë

2 vjet më parë

Një person misterioz transferoi 1 miliardë dollarë në Bitcoin

Askush nuk ka detyrimin për të treguar se cilën adresën kontrollon dhe aktiviteti i tyre është i zhytur në mister.

Për të gjithë entuziastët e Bitcoin, një fakt interesant: dikush sapo ka transferuar 1 miliardë dollarë mëngjesin e së Marte, një lëvizje e cila ishte publike për këdo ndërsa identitetet e dërguesit dhe marrësit janë të panjohura.

Transferimet e bujshme të parave në sytë e të gjithëve por në anonimitet të plotë janë bërë një normalitet për botën e kriptomonedhave.

Decrypt tha portofoli që kishte dërguar paratë njihej si një ndër më të mëdhatë që nuk i përkiste një biznesi por mund të jetë e një individi të pasur apo investitori.

Askush nuk ka detyrimin për të treguar se cilën adresën kontrollon dhe aktiviteti i tyre është i zhytur në mister.

Nëse portofoli i përket dikujt një entiteti të ligjshëm, atëherë me shumë gjasa është një transferim i brendshëm në një biznes ose mund të përfaqësojë një blerje të mëdha shërbimesh ose sendesh.

Sidoqë të jetë, biznesi në fjalë do të duhej të paguante taksa e detyrime në kushtet normale. 

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me: