Monedhë

Kategoritë

11 muaj më parë

Një problem teknik në Facebook dërgonte kërkesa automatike miqësie

Problemi shkaktoi një konfuzion të madh. Disa përdorues thanë se kishin dërguar ftesa miqësie tek njerëzit që po përpiqeshin të bllokonin.

Një problem teknik në Facebook dërgonte kërkesa automatike miqësie

Meta ka adresuar një problem me aplikacionin Facebook që shikoi rrjetin social të dërgojë kërkesa automatike miqësie ku përdoruesit vizitonin një profil.

Përmes një deklarate kompania pranoi problemin dhe Meta kërkoi falje. “Kemi adresuar një problem në lidhje me një përditësim aplikacioni që bëri që disa ftesa për miqësi në Facebook të dërgohen gabimisht,” tha Meta.

“Kemi ndërhyrë për të ndaluar këtë gjë dhe kërkojmë falje për çdo shqetësim të shkaktuar.”

Problemi shkaktoi një konfuzion të madh. Disa përdorues thanë se kishin dërguar ftesa miqësie tek njerëzit që po përpiqeshin të bllokonin.

Kjo pengesë teknike bëri që disa përdorues nuk mund të shikonin profilet e të tjerëve deri në momentin që do të zgjidhej përndryshe do të përfundonin duke dërguar ftesë atyre.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

Samsung Galaxy S23 Ultra

87,990 L93,990 L
 

Apple iPhone 13 Pro Max

59,990 L61,990 L