Monedhë

Kategoritë

4 vjet më parë

PayPal lançon një version të GoFundMe

Kompania thotë se shërbimi është një mënyrë e sigurtë, e lehtë dhe e aksesueshme për njerëzit lançojnë fushata dhurimi për çështje të ndryshme.

PayPal lançoi ditëne sotme “Generosity Network,” një shërbim i ngjashëm me GoFundMe për individët të cilët lançojë fushata donacionesh.

Kompania thotë se shërbimi është një mënyrë e sigurtë, e lehtë dhe e aksesueshme për njerëzit lançojnë fushata dhurimi për çështje të ndryshme.

Çdo fushatë do të zgjasë deri në 30 ditë dhe maksimumi i saj është 20,000 dollarë. Shërbime të tilla si GoFundMe kanë ndihmuar njerëzit për të gjetur donacione të cilat kanë shkuar për trajtime mjekësore apo për të ndihmuar njerëz në rast të fatkeqësive natyrore.

Aktualisht Generosity Network i shërben njerëzve me sëmundje të rënda, funerale, apo fatkeqësi natyrore.

Donacionet depozitohen automatikisht në llogarinë PayPal të organizatorit. Generosity Network është veçmas fondit PayPal Giving që përdoret nga organizata të mëdha bamirësie për të dhuruar pa tarifa transaksionesh.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

OFERTA ONLINE

Airpods 2nd Generation

12,990 L